marras
17
Päiväys:: 17. marraskuuta 2016
Paikka:: Elokuvateatterikeskus Tapio
Luokka/luokat:: Esitys/tapahtuma

BLACKHEARTS Rokumentti elokuvafestivaalilla

Kreikkalaiset Norjassa. 
Kuva: BLACKHEARTS.Kreikkalaiset Norjassa. Kuva: BLACKHEARTS

Norjalainen dokumentti BLACKHEARTS Suomen ensi-illassa 17. marraskuuta.

Dokumenttielokuva BLACKHEARTS vie katsojan tutustumaan norjalaisiin black metal-piireihin uudenlaisesta näkökulmasta käsin. Dokumentin päähenkilöinä nähdään kolme vannoutunutta black metal-fania ympäri maailmaa: Sina Iranista, Héctor Colombiasta ja Kaiadas Kreikasta. Nämä kolme ovat valmiita tavoittelemaan unelmaansa millä hinnalla hyvänsä, jopa riskeeraamalla oman henkensä. Ja mikä heidän unelmansa on? Päästä matkustamaan yhtyeensä kanssa black metallin synnyinsijoille Norjaan.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut yhteistyössä norjalaiskaksikko Fredrik Horn Akselsen ja Cristian Falch. BLACKHEARTSin kansainvälinen ensi-esitys pidettiin tämän vuoden huhtikuussa Chicagossa ja siitä lähtien elokuvaa on esitetty monissa eri maissa ympäri maailmaa. BLACKHEARTS palkittiin myös elokuussa parhaana kansainvälisenä dokumenttina Sound On Screen elokuvamusiikkifestivaalilla Cape Townissa.

BLACKHEARTS Suomen ensi-illassa Rokumentti musiikkielokuvafestivaalilla Joensuussa 17.11. klo 21.45. Katso traileri tästä:

 

 

Tutustu dokumenttiin tarkemmin elokuvan virallisilla kotisivuilla.


Osoite

Kauppakatu 27
Joensuu
Bookmark and Share