Haetko töitä?

Norjaan muuttavat työnhakijat tuovat mukanaan paljon tärkeää tietoa ja osaamista ja auttavat kattamaan työvoimapulaa monilla eri aloilla.

Lisätietoja työpaikan hakemisesta Norjassa saa Työ- ja hyvinvointihallinnon (NAV) (Arbeids- og velferdsforvaltningen (NAV) sivustolta. Paljon hyödyllistä käytännön tietoa löytyy myös viranomaisten ylläpitämiltä sivustoilta osoitteessa Ny i Norge.

Ulkomaalaisilla työnhakijoilla on pääsääntöisesti oltava oleskelulupa. Info-sivustoltamme hyödyllistä lisätietoa viisumista ja oleskeluluvasta.


Merkintä
Norjaan matkustavilla on oltava mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja, mikä useimmissa tapauksissa tarkoittaa passia. Joidenkin maiden kansalaisilla on lisäksi oltava voimassaoleva viisumi ennen matkalle lähtöä. Viisumilla matkustavilta vaaditaan matka- ja sairausvakuutus. Euroopan maiden kansalaisilla on oltava mukanaan eurooppalainen sairaanhoitokortti äkillisen sairauden tai tapaturman varalta. Kaikkia matkustavia kehotetaan hankkimaan matkavakuutus, joka on voimassa koko matkan ajan.


Bookmark and Share